adás

 

Merítés – Bevállalósok

2017.05.30. kedden 13 órakor a Civil Rádióban (FM98)

       

 

Első beszélgetésünk olyan témát feszeget, ami egyrészről a rekreációhoz kapcsolódik, másrészről pedig a szauna és fürdőkultúráról is sokat elárul. Monoszlai Ágnes szauna mesterrel arról beszélgetünk, miért ajánlják azt, hogy ahol ez lehetséges, ott a fürdőruhát hagyják az öltözőben, és anélkül üljenek be a szaunába. Érdemes meghallgatni, mi áll ennek a nézőpontnak a hátterében. Annyit előre elárulunk, hogy nem a nudizmus húzódik meg a téma mögött!

 

 

A művészcsaládba született Zoi Florosz olyan életet él, amire sokan vágynak. A musicalek fellegvárában, New Yorkban tanulta a mesterséget, 20 évet élt Amerikában. Sokat tud a show business világáról. Áprilisban 18.-i adásunkban már mesélt nekünk különleges életútjáról. Most azonban belemélyedünk abba, hogy hogyan lehet megszokni egy gyökeresen más életet? Mit jelent a show világában a kudarctűrés? A beszélgetésből nagyon sokat tanulhatnak azok is, akik nem készülnek Amerikába, de szeretnének a világ bármely pontján sikeres emberré válni!

 

A társadalmi és vállalati felelősségvállalás sorozatunkat egy nagyon érdekes témával folytatjuk. Mérhető-e a CSR eredményessége? És ha igen, milyen információval szolgál egy vezetőnek a mérési eredmény? Pálfi Attila az ASR Next szakmai igazgatója segít feltárni az összefüggéseket.

 

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix 


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink