adások

 

Gyermekmentő
Bokor Balázs
Koch Mária
Gergely Róbert

 

 

Merítés – Felelősséget vállalók

2017.05_16. kedden 13 órakor a Civil Rádióban (FM98)

 

 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 27 éve segíti a hátrányos helyzetű gyermekeket és családjaikat. Nem csak szűrőprogramokkal, nevelőszülői programmal, gyermekélelmezéssel, üdültetéssel állnak a hozzájuk fordulók rendelkezésére. Minden évben nagyszabású gyermeknapi programmal örvendeztetik meg a családokat. Ilyenkor nem csak a nehéz sorsú gyermekekre gondolnak. Mindenkit szívesen látnak a Városligetben. Támogatók és résztvevők sora állt a kezdeményezés mellé, akik mindannyian térítésmentesen valósítják meg, ezt a gyermekeknek szóló igazi ünnepet, május 27. és 28.-án. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat sajtóreferense, Pethő Zsófia és Wendler Baross Judit rendezvényszervező mesél erről a fergeteges 2 napos rendezvényről.

http://www.gyermekmento.hu/hirek/Gyermeknap-2017.html 

 

 

Bokor Balázs volt Los Angeles-i főkonzul, tavaly ősszel hozta létre a Magyar Hollywood Tanácsot. Egyre szélesebb körbehttp://merites.hu/wp-content/uploads/Bokor-Balázs_k.jpgn állítanak emléket azoknak a magyar filmes szakembereknek, akik beírták a nevüket a hollywoodi filmtörténelembe. Közéjük tartozik Zsigmond Vilmos Oscar díjas operatőr is. Májusban Szegeden Zsigmond Vilmos Filmfesztivállal, júniusban pedig Zsigmond Vilmos operatőr alkotótáborral járulnak hozzá a magyar filmalkotás utánpótlás neveléséhez. A két esemény összefüggéseiről beszélgettünk.

https://www.facebook.com/magyarhollywoodtanacs/  

 

 

   

Folytatjuk sorozatunkat, amelyben a vállalati és társadalmi felelősségvállalás kapcsolódását térképezzük fel. Koch Mária az ASR Next kommunikációs vezetője ezúttal abba avatja be a hallgatókat, hogy mi a különbség a direkt reklám és a CSR alkalmazási lehetőségei között. Milyen alappillérekre támaszkodik egy jó cég felelősségvállalási és kommunikációs programja.

 

 

Gergely Róbert 8 évvel ezelőtt alapította meg a Gergely Theátert. A színészként és énekesként is népszerű művész magánszínháza, minden évben remek előadásokkal szórakoztatja a közönséget. Arról beszélgetünk, mit jelent a felelősségvállalás a művészetben?  Miért tartja fontosnak a szabadságot és mennyi mindent kell tudnia annak, aki magánszínház működtetésére vállalkozik Magyarországon.

https://www.facebook.com/gergely.theater.50/ fotó: Klinszky Gábor  

 

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

 

 

       


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink