adás

 

Merítés – Felelősséget vállalók

2017.04.18. kedden 13 órakor a Civil Rádióban (FM98)

 

Koch Mária, az ASR Next kommunikációs vezetője vállalati CSR sorozatunk mai részében azt mutatja be, milyen szempontokat vesz figyelembe egy cég a társadalmi felelősségvállalás területén. Egy konkrét CSR esemény megszervezésének folyamatain keresztül, szinte lépésről-lépésre ismerjük meg azokat az aspektusokat, amely alapján egy jól megtervezett CSR tevékenység, valóban a társadalmi felelősségvállalás, közösen gondolkodni tudás mezsgyéjén hoz létre értéket.

 

 

A vezetők számára épp olyan fontos a testi-lelki kondíció, a toppon levés, mint a munkavállaló szempontjából. A prevenció és a rekreáció is tudatos kell legyen egy cégen belül,  hiszen az is a felelősségvállalás egyik formája, amikor a munkaadó és a munkavállaló egészségi állapota a tét. Holl Tamás jógaoktató, masszőr. Arról beszélgettünk, hogy a feszültségoldásnak ez a formája milyen szerepet játszhat például egy leterhelt, magas stressz faktorú embernél.

 

 

  

Zoi Florosz élete azt példázza, hogy mit jelent a reziliencia, a rugalmasság az életben való boldogulásban. Zoi nem csak különleges egyéniség! Olyan hittel, eltökéltséggel építi nemzetközi karrierjét, ami példa értékű lehet sokak számára. Ha azt mondjuk újratervezés, akkor egészen bizonyos, hogy Zoi dobogós helyen van az ebben a versenyszámban. Hogy mi mindenre elég ez a mai körülmények közt briliánst érő kompetencia? Azt az interjúból tudhatják meg a hallgatók. Ajánlom figyelmükbe!

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

     

 

 


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink