adás

  

Merítés – A siker záloga

2018.04.17. kedden délelőtt 11 órakor a Civil Rádióban (FM98)

 

Nehéz megmondani, min múlik a siker. Céltudatosság, akaraterő, kitartás, szorgalom bizonyosan nem hiányozhat abból, aki bármely pályán babérokra tör. Úgy tűnik, a szerencse is közrejátszik. Aki jókor van jó helyen, megvannak az adottságai és az említett tulajdonságokkal is rendelkezik, az célba érhet, ha szeretettel, elhivatottsággal végzi azt, amit megálmodott magának.

   

Sasvári Sándor a zene szerelmese. 4 évtizede varázsolja el a közönséget. A musical irodalom legszebb főszerepeit játszhatta el. Koncertjei pedig a határon túl, sőt a tengeren túl is népszerűek. A gazdag életpályáról, gyönyörű lovairól, sportról és a családról beszélgetünk.

Fotó: Tarr Máté    

   

Bokor Balázs a Magyar Hollywood Tanács elnöke is a siker titkairól mesél. Számos hollywoodi sztár rendelkezik magyar gyökerekkel. Ennek a titkát is keressük.

 

     

Wendler Enikő még csak 17 éves, de már legmerészebb álma teljesült. A fiatal hölgy New Yorkban, a Carnegie Hall-ban nyerte meg a közönség és a zsűri szívét. A Golden Classical Music Awards International Competition versenyen korcsoportjának győzteseként vehette át az első helyezettnek járó díjat. Megható őszinteséggel beszél arról a néha szinte kíméletlen munkáról, amivel ilyen eredményt lehet elérni. De nem adná semmiért oda a fuvolaművészi hivatást.

Kép: Wendler Enikő és Lengyel Andrea zongoraművész      

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

 


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink