adás

 

Merítés – Az élet különleges dolgai

2018.04.03.  délelőtt 11 órakor a Civil Rádióban (FM98)

   

 

Dr. Szász Ilma a biológiai tudományok doktora, címzetes egyetemi tanár. Jelentősek biokémiai, és morfológiai területen végzett holisztikus szemléletű kutatásai. Nem csupán a természettudományokban jártas. Több kiemelkedő jelentőségű könyv írója. Hitvallása szerint 1971. óta célja, a rejtett tudományok keresése. 2013-ban találkoztunk. Az életről beszélgettünk. Olyan témák is előkerültek, amelyek messze túlmutatnak a megszokott nézőpontokon.

 

 

Lee Carroll 2009-ben járt először Magyarországon. Azóta időről, időre visszatér, hogy elhozzon olyan szemléletmódokat, amik túlmutatnak a racionális, vagy konvencionális életfilozófiákon. A világ számos pontján ismerik és elismerik a munkáját.

 

 

A magyarországi rendezvényeket Nagy László Zoltán szervezi. 2016-ban, Lee legutóbbi látogatása kapcsán beszélgettünk Lászlóval arról, mit is jelent az, amit Lee Caroll ad át az embereknek. Ebből az interjúból idézünk fel egy részletet annak kapcsán, hogy Lee április végén ismét visszatér Magyarországra. A rendezvény idén is sok újdonságot ígér.

http://www.firstkryon.hu/hu/kryon-dobogokon  

szerkesztő műsorvezető: Csaba Beatrix

 

Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink