adás 

 

Merítés – Nyár van!

2017.06.27. kedden 13 órakor a Civil Rádióban (FM98)

     

A CSR, a vállalati felelősségvállalás ma már általánosan elfogadott. Azonban a vállalatok különböző szempontokat tartanak fontosnak. Minek alapján érdemes kiválasztani, melyik módszert alkalmazzuk? Ki lehet próbálni, vagy zsákbamacskát vesz a cég? Erről beszélgetünk CSR sorozatunkban. Koch Mária, az ASR Next kommunikációs vezetője tárja fel a lehetőségeket.

 

 

Vannak olyan események, amelyek nélkül évtizedek óta nem múlik el a nyár. Ilyen a balatoni nyár egyik legjelentősebb eseménye, a Kékszalag vitorlásverseny. Az idei futam július 6.-án startol el.  Holczhauser András a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára arról mesél, miért érdemes kilátogatni erre a nagyszabású eseményre. Azt is megtudjuk a beszélgetésből, hogy a vitorlázó sportba bekerülni mennyire pénz kérdés? Kollár Lajos a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke a tradíciókról és az innováció fontosságáról mesél. Mennyit változott a verseny az elmúlt, közel fél évszázad során?

 

 

   

Hirschler Ludovika imádja a vitorlázást. Ludovika kivételesen jó helyzetből startolt, hiszen az egész család vitorlázik, sőt mind a hatan számos hazai és nemzetközi versenyen jó helyezést értek el. Ludovika megosztja velünk a legkülönlegesebb pillanatok történetét.

   

A Kékszalag ma már nem csak egy vitorlás verseny. Számos program kapcsolódik a patinás versenyhez, ami a szervezők megfogalmazásában is, fesztivállá nőtte ki magát. Fluck Réka  a Magyar Vitorlás Szövetség sportszakmai referense. Rékának nem kisebb a feladata, mint segíteni a teljes programsorozat létrejöttét. Roppant szervezőmunka, nagy kitartás és szakértelem kell ahhoz, hogy több száz versenyző és kísérőik zökkenőmentesen vehessenek részt a futamban.

http://www.kekszalag.hu/kekszalagrol/magyar-vitorlas-szovetseg/  

 

 

A nyár fesztiválokban is gazdag. Olyan programok közül is jócskán választhatunk, amelyek a gasztronómiához kötődnek. Nemrég ért véget a X. Cseh Sörfesztivál. Martin Imre a sörfesztivál főszervezője a Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház vezetője, néhány titokba beavatja a hallgatókat. A gasztronómia milyen élvezeteket nyújthat?

http://www.ferdinandsorhaz.hu/     

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

 

 

 


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink