adás

 

 

Merítés – Ha kockáztatsz, nyersz?

2016.11.29. kedden 13 órakor a Civil Rádióban (FM98)

Hozzáértők azt mondják, hogy a közönség kiszámíthatatlan. Sosem lehet tudni, hogy egy dal, egy klip, egy film, egy színdarab, vagy éppen egy könyv, mitől lesz siker? Tuti siker gyanús művek is elbukhatnak a közönség érdektelenségén. Ugyanakkor, egy nem túl reményteli alkotást is felemelhet a tömeg, ha éppen beletalál a kollektív igény céltáblájának 10-es körébe.

 

joos-istvan_magneoton

Így tehát elég nagy kockázatot vállal minden kiadó, manager, producer, befektető, vagy szponzor, amikor valakiből sztárt akar faragni. Mégis, vannak elszánt szakemberek, akiknek hosszú idő óta, mindennapjaik része a „sztárcsinálás”. Jó szem kell hozzá, gyakorlat, elhivatott kitartás, és nagyfokú kudarctűrés. Talán egy kis jós tehetség is. A szerencse sem hiányozhat a tarsolyból, mert, az élethez bizony kell egy kis szerencse. Bizonyára a véletlen műve, hogy a Magneoton ügyvezető-igazgatójának éppen Joós István a neve. Akiről az a hír járja, hogy sosem téved. Akit elvállal, abból biztosan sztárt csinál. Nem tudjuk, hogy nevéhez méltóan jós tehetség-e? Vagy aranyat csináló kézzel talál bele a kiválasztáskor. Az viszont a vele készült beszélgetésből egyértelműen kiderül, hogy sokoldalú személyiség, immáron 30 év kiadói tapasztalattal. A következő percekben segítségével, a show biznisz kíméletlen világába, és kulissza titkaiba pillanthatunk bele.

 

zene-es-szoveg-boritolemezborito

A Magneoton Kiadó ebben a hónapban mutatta be Zséda legújabb stúdió albumát. A Kémia címmel megjelent album, mindenkit izgató témát dolgoz fel. Természetesen a szerelemről van szó. Emellett, a több éves hagyományt folytatva, az Alexandra Kiadó idén is megjelentette a Zséda kalendáriumot, amit nagy örömmel forgathatnak azok, akik nem csupán egy határidőnaplót szeretnének a táskájukban hordani. Zsédával azonban nem csupán a lemez, és a kalendárium hátteréről beszélgetünk. A népszerű énekesnő, a Zsédaság történetébe, és egy kicsit a személyes életébe, is betekintést engedett.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

 

 

 

zseda-cimlap-foto


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink