adás

 

 

Merítés -  2013.05.15.  - Magyarok szerte a világban

 

Egy kicsit még visszatérünk a már többször beharangozott 3. Magyar Világtalálkozóra, hiszen csupán néhány nap választ el bennünket a 8 napos programsorozat kezdetétől.  Az adás első részében a sajtótájékoztatón készült beszélgetéseket hallhatják.

Hódi Margit, Ausztráliából repült haza az esemény kedvéért, és hozta el a kint élő magyarok üzenetét. Beszélgetünk Sophiával, Wass Miklós feleségével, aki meginvitált bennünket Verőcére, ahol május 31.-én avatják fel a Wass Albert emlékházat. Sophia azt is örömmel újságolta el a sajtótájékoztatón, hogy férje, Miklós, Wass Albert fia, megkapta a magyar állampolgárságot. Megszólal Joó Géza, a Világtalálkozó szóvivője, aki beszámol arról, neki miért érdemes a Panoráma Világklub tagjai közé tartozni?

Ezután bemutatjuk Hegedűs Tünde festő, és szobrászművészt, a szegedi Feketesas Szalon tulajdonosát, a 3. Magyar Világtalálkozón elkészülő monumentális művészeti alkotás megálmodóját.

Tünde nem egyszerűen egy művész. Élelmiszeripari mérnök, bankár, és saját maga alapította Művészeti Szalon tulajdonosa egy személyben. Érdemes megismerni őt.

A 3. Magyar Világtalálkozó kapcsán készült video beszélgetéseket megtekinthetik a honlapunkon, a merites.hu oldalon, ahol adásainkat élőben hallgathatják a világ bármely pontjáról, és természetesen, minden adásunk újra hallgatható, és le is tölthető innen.

A közösségi oldalakat kedvelők megtalálnak bennünket a facebookon is.

Hallgassák a Civil Rádiót minden nap, és keressék a műsorfolyamban a Merítés adásait.

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink