adás

 

 

Merítés - Event Summit Hungary - szeptember 19.-én, 19 órakor a Civil Rádióban (FM98)

 

Aki próbált már nagyobb létszámú összejövetelt szervezni, pontosan tudja, hogy koránt sem egyszerű dolog több ember munkáját összehangolni. Minden körültekintés, és igyekezet ellenére, számtalan váratlan helyzettel találhatjuk szembe magunkat.

Így előfordulhat, hogy a rengeteg erőfeszítés ellenére, még sem sikerül minden tökéletesen. De mi van akkor, ha a rendezvény, nem csupán egy baráti összejövetel, hanem üzleti tétje van? Ha egy cég exkluzív vendégei, üzleti partnerei a résztvevők, vagy nagy létszámú társadalmi megmozdulásról, kiemelt fesztiválról van szó? Nemrégiben érdekfeszítő konferenciát szerveztek azoknak a szakembereknek, akik az ilyen nagyszabású rendezvényeket szervezik, bonyolítják.

A Merítésben az érintett szakemberek véleményét hallják saját szakmájuk kihívásaival kapcsolatban, nem titkolva a nehézségeket, és egymással is megosztva az eredményeket. Az adásban Tordai Bálint, a konferencia egyik előadója a rendezvényszervezői munka lényegéről, és kihívásairól, Molnár Rita főszervező a konferencia jelentőségéről, Berényi Konrád az online marketingben rejlő lehetőségekről, Kiss Benedek értékesítési igazgató, a rendezvényszervezők munkáját segítő új kommunikációs eszközről, egy magyar szenzációról számol be. Az adás végén Maros Róbert a konferencia helyszínét, az Erzsébet téri Akváriumot mutatja be a hallgatóknak.

Számos érdekességet, és megfontolásra érdemes információt hallhatnak, akik velünk tartanak szerdán este.

 

Szerkesztő: Csaba Beatrix 

Gyártásvezető: Romsics Balázs

 


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink