adás

Merítés – Akaratunk gyógyereje

2018.05.29.-én, kedden délelőtt 11 órakor a Civil Rádióban (FM98)

   

Gyakorta hallani, hogy az idő sebes szárnyakon repül. Valóban. Ha visszagondolunk a kezdetekre, magunk is elcsodálkozunk, hogy immáron 6 éve hallgathatják a Merítést. Sok-sok beszélgetés, interjú, információ hangzott el az évek során az adásokban. Néha jó a visszatekintés, kicsit talán nosztalgia, amikor az elmúlt évek műsor folyamát böngésszük. Az elkövetkező adásokban felidézünk, újra megmutatunk egy-egy beszélgetést. A válogatás természetesen tökéletesen szubjektív, hiszen nekünk minden műsor kedves. Számos nap, rengeteg órányi munka van az adások mögött. Ma egy aktuális témát idézünk fel. Eszterhai Katalin producer, újságíró figyelemre méltó könyve az Akaratunk gyógyereje. Katalin 30 éve él Kanadában férjével, és gyermekeivel. Komoly sikereket ért el televíziós szerkesztőként. Olasz és angol nyelven készít műsorokat, dokumentumfilmeket. A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon jelent meg első könyve, magyar nyelven.

A könyv, témájában is kuriózum. Saját gyógyulásának történetéhez fűződő tapasztalatait összegezi, amely kiterjed a betegségével kapcsolatos kutatásoktól, az egészség visszaszerzéséhez alkalmazott receptekig. Meglepő, és egyben sok szempontú mű született. A Katalinnal készült szubjektív hangú beszélgetésben, nem csupán a betegségből való sikeres kilábalás kálváriáját idéztük fel. Egy olyan életfilozófiát is megismerhetnek a hallgatók, amely példa értékű lehet bármely ember számára.

Az elmúlt 6 év minden percét újrahallgathatják a honlapon. Böngésszenek az évek szerint tematikus rendben megtalálható korábbi műsoraink között.

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

 


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink