adás

 

Merítés – Az élet fura oldala

amit még kevéssé ismerünk…

2016.04.05. kedden 13 órakor a Civil Rádióban (FM98)

     

Nagy László Zoltán

Nagy László Zoltán elkötelezett mestere különleges módszereknek, és elhivatott szószólója az egészséges életnek!

Nem átlagos életet él, ha az átlagost, a konvenciók mentén szervezett létezésként értelmezzük. A Mandala-Véda Kiadó egyik létrehozója. Mostani munkája sem tekinthető hétköznapinak. Szervez rendezvényeket, méghozzá olyanokat, amelyek főszereplői teljesen új szemléletmódot képviselnek, és szintén messze eltérnek a konvencióktól. Ilyen például a Kryon rendezvény Lee Carollal, amelyre idén májusban már 4. alkalommal kerül sor. A rendezvény meglepetése, hogy Lee ezúttal magával hozza Dr. Todd Ovokaitys orvost, aki kutató-fejlesztőként a Qi Laser (szabadalmaztatott optikai lézertechnológia) kifejlesztője.  Dr. Todd Ovokaitys többek között a kvantumgyógyászat legújabb eredményeibe avatja majd be a résztvevőket.

László Bikram jógát is tart, aminek különlegessége, hogy 40 fokos teremben, tehát mondhatjuk, hogy extrém körülmények között végzik a bátor jelentkezők a jóga gyakorlatokat. Szív ébredése tanfolyamot tart, amiben a jelentkezők egy teljesen új dimenziót ismerhetnek meg önmagukkal kapcsolatban.

László a táplálkozásában sem a hagyományokat követi. A 80-10-10 módszer alkalmazója, amely táplálkozási szemléletmódban legalább olyan különleges, mint az előzőekben felsoroltak. Tényleg gondoltak már Önök a gyümölcsökre úgy, mint szénhidrát forrásra?

Nos, ezekről a ma még szokatlan nézőpontokról beszélgetünk Nagy László Zoltánnal, akit felületes szemlélő talán egy fura figurának titulál. De aki meghallgatja a nézőpontjait, találhat benne önmagának is szimpatikus új távlatokat.

A mai adást szkeptikusoknak csak mértékkel ajánljuk, de az új szempontokra nyitó hallgatóknak, jó szívvel ajánljuk a következő közel egy órát.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

 

 

http://www.firstkryon.hu/hu/dr-todd-ovokaitys-eletrajz

http://www.eletaszivekben.hu/hu/bemutatkozas

 

 

 

Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink