adás

 

Merítés – Élet morzsák

2015.01.13. kedden 13 órakor a Civil Rádióban (FM98)

 

SztankayOrsi

Karácsonyi adásunkban Kánya Katával a társtalálás rejtelmeiről volt szó. Segítő, és nehezítő körülmények hátteréről.  Ebben a műsorunkban a gyermekvállalás lesz az egyik téma. Sztankay Orsolya színművésszel a gyermekvállalásról, a szülővé válásról beszélgetünk. A művésznő keresetlen őszinteséggel mesél arról a folyamatról, ahogy ő megéli az anyaságot. Nem csak azt a boldogságot, amit a gyermek megszületése jelent. Hanem bizony azokat a lelki folyamatokat is megemlíti, ami számos nőben megfogalmazódik, amikor hazaviszi a kisbabáját a kórházból. Hogyan kell ezt jól csinálni? Orsolya rendkívül szerencsés, hiszen színművész párja Fillár István elismerésre méltó teljességgel áll mellette, átsegítve őt a legnehezebb időszakokon is. A beszélgetést szívből ajánlom minden szülőnek, aki csak egy kicsit is bizonytalan abban, hogy jól mérte-e fel a gyermekvállalás felelősségét?

Az adás második részében, Holl Tamással beszélgetünk. Tamás a masszázs, és a jóga avatott mestere. A masszázs egészségre gyakorolt jótékony hatásáról valószínűleg senkit sem kell meggyőzni. Hogy test regeneráló ereje is van, az a kórházi gyógymasszázsból kétséget kizáróan kiderül. A frissítő masszázsok stressz oldó hatása is közismert. A sportolók izomlazító masszázsa gyakorlatilag nélkülözhetetlen. Ám Tamással kicsit túltekintünk a fizikai paramétereken. A természetgyógyász tanulmányokban is jártas kitűnő szakember azokat a tapasztalatait is megosztja a hallgatókkal, amelyeket hosszú évek során figyelt meg a masszázs lélektani hatásaival kapcsolatban. Azt is elárulja a hallgatóknak, hogy milyen típusú embereknél, milyen eredményeket lehet elérni egy-egy masszírozás folyamán.

Legközelebb két hét múlva, kedden 13 órakor várom Önöket a Merítés műsorával. Ezt az adást, és 3 évre visszamenően minden adásunkat meghallgathatják a honlapunkon, a merites.hu oldalon. Az internetnek köszönhetően adásainkat, és a Civil Rádió minden műsorát a Világ minden pontjáról élőben hallgathatják a honlapunk főoldalán keresztül.

Természetesen ott vagyunk a Facebookon is. Hallgassák a Civil Rádiót, és keressék a műsorfolyamban a Merítés adásait.

 

Az adás szerkesztő műsorvezetője Csaba Beatrix

 


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink