adás

Merítés – Ünnep - 2014.12.24. szerdán este 19 órakor a Civil Rádióban (FM98)

 

karacsony

Ilyenkor karácsonykor két témát szokás emlegetni. Az egyik, hogy karácsony a szeretet ünnepe, a másik, hogy a fény születésének ideje. Egyik téma sem választható el az embertől. Mindenkinek szüksége van a szeretetre, és mindenkinek szüksége van arra, hogy a fény valahogy az életének részévé válhasson.

A mai adásban két különleges hölgy a vendégünk.

Az ünnepek talán az egyedülálló embereknek a legnehezebbek. Kánya Katával a társtalálás lehetőségeiről beszélgetünk. Vannak, akik Kánya Kata nevét elsősorban magyar filmekből ismerik, hiszen Kata ismert színésznő volt. Ám pályát változtatott, a Kalandorok kíméljenek című nagy sikerű televíziós műsor műsorvezetője lett. Ennek kapcsán kezdett el érdeklődni egy egészen más terület iránt. 17 éve vezet társkereső irodát, így hatalmas tapasztalattal rendelkezik a témában. Tudását előadásokon, és könyv formájában is megosztja az érdeklődőkkel. Megjelent önálló könyve is, de olyan ismert személyekkel is együtt publikál, mint Dr. Bagdy Emőke, Dr. Angster Mária, Csernus Imre, Szendi Gábor, vagy Popper Péter.

Az adás második részében egy különleges hölggyel beszélgetünk. Peggy Phoenix Dubro az EMF kiegyenlítő technika megalkotója. Peggy a beszélgetésben elmondja, hogy milyen szempontból fontos minden ember számára, hogy a jelenlegi életét a bolygó változásaihoz igazítsa? Hogyan kalibrálódhat át bárki egy magasabb frekvenciára? Saját életét, saját történetét is példaként hozva ehhez.

A beszélgetést Bodnár Vera tolmácsolja Önöknek.

 

 

 

Az adás szerkesztő-műsorvezetője: Csaba Beatrix


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink