adás

 

 

Merítés - Karácsony ünnep - 2013.12.25. szerda este 19 órakor a Civil Rádióban (FM98)

 

 

Ebben a műsorban két vendégünk van.  Mindketten szereplői voltak a Természetgyógyász Magazin Karácsonyi Fesztiváljának, amelyről december elején mi is beszámoltunk Önöknek. Az adás első felében Müller Péterrel beszélgetünk legújabb könyve kapcsán, amelyet olyan gyorsan elkapkodtak az olvasók, hogy már a második kiadás is elfogyott. Péterrel a férfi, és a nő egyféleképpen megszabott életéről, és talán sorskérdésekről is beszélgetünk.

A műsor második részében egy sokak által ismert fiatalember következik. Kevesen tudják róla, hogy ő is író. Immáron 6 könyve került kiadásra. Azonban az emberek nem erről az oldaláról ismerik elsősorban. Ő a humorával derít mosolyra. Bagi Ivánnal tőle talán szokatlan módon, nagyon komolyan beszélgetünk. Szerettem volna bemutatni a fiatal művészembert. Azt, aki a pódiumon kevésbé látszik, amikor karakterek sora mögé bújik, hogy szórakoztassa, derűre hangolja a nézőket. Szó lesz a könyveiről, a terveiről, az értékrendjéről, és természetesen a karácsonyról is.

Minden kedves hallgatónknak békés, boldog karácsonyi ünnepet, és eredményekben gazdag új esztendőt kívánunk. Köszönjük, hogy egész évben megtiszteltek bennünket a figyelmükkel.

Ezt a Merítést, és az elmúlt két esztendő minden adását újra hallgathatják, és a világ bármely pontjáról le is tölthetik a merites.hu honlapunkról. Természetesen megtalálnak bennünket a facebookon is.

 

Az adás szerkesztő műsorvezetője: Csaba Beatrix

 


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink