↑ Return to 2017

Oldal nyomtatása

Merítés – Versenyszellem – 2017.07.11. 

 

Merítés – Versenyszellem – 2017.07.11. 

 

 

 

Előző adásunkban körbejártuk a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj előkészületeit. Július 5.-én ott voltunk a Kékpántlika rajtjánál, ahol a vitorlás utánpótlás fiatal versenyzői mérték össze az erejüket. A Balatoni Hajózási Sport Egyesület klubigazgatója, Borbély Ferenc a rajt után elmondta, miért fontos az utánpótlásra figyelni? Mennyi idősen érdemes elkezdeni ezt a nagyon összetett képességeket igénylő, koránt sem könnyű sportot?

http://www.hunsail.hu/go-boating

 

 

Az idei versenyre 526 hajó nevezett. A vihar elkerülte a versenyzőket, azonban a gyenge szél kihívást jelentett a hajók legénységének. Komoly türelemre, nagy gyakorlatra, igazi versenyszellemre volt szükségük a csapatoknak, ha teljesíteni akarták a távot. Több, mint 100 hajó fel is adta a pénteki szélcsendben a versenyt. Az első helyért nagy volt a küzdelem. A verseny alakulásáról a Magyar Vitorlás Szövetség honlapjáról tájékozódhatnak a hallgatók.

 

 

 

Kállay András, az Erste Prémium, World és Private Banking igazgatójával a szombat esti díjátadót követően beszélgettünk. Nem csak azt árulta el, hogy miért vállalták a fő támogató szerepét a Magyar Vitorlás Szövetség munkáját segítve. Arról is beszélgetünk, mennyi mindenen múlik a siker és mit jelent a Bank számára a társadalmi felelősségvállalás.

http://www.kekszalag.hu/hirek/veget-ert-a-49-kekszalag-erste-world-nagydij/

 

 

 

Egyre több cég ismeri fel, hogy a társadalmi felelősségvállalás sokkal több, mint egy trendi szlogen. Az OTP Fáy András Alapítvány oktatás szakmai igazgatója, Gróf Henrik Balázs abba a folyamatba avatja be a hallgatókat, hogy milyen elhivatott munkának köszönhetően sikerül évente húszezer gyermeket bevonni, a náluk folyó képzési modellbe, amelynek célja többek között a pénzügyi tudatosságra való nevelés.

http://www.otpfayalapitvany.hu/okkozpont

 

 

 

Folytatjuk a vállalati felelősségvállalásról szóló sorozatunkat. Pálfi Attila az ASR Next szakmai igazgatója a humánerőforrás fejlesztés szerepéről, az előremutató vezetői hozzáállásról és a CSR események hatásáról beszél szervezetfejlesztési törekvések tükrében.

 

 

 

Merítéssel legközelebb július 25.-én, kedden 13 órakor várjuk hallgatóinkat.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.07.11>>>