↑ Return to 2014

Oldal nyomtatása

Merítés – Science Fiction, vagy mindennapi emberi valóság? – 2014.09.17.

merites-1024x1024

Merítés – 

Science Fiction, vagy mindennapi emberi valóság?

 

A most következő beszélgetést Lee Carroll-lal, sokheti előkészítés előzte meg. Lee ugyanis nagyon elfoglalt ember. Különleges munkája van.  Üzeneteket közvetít az emberek számára Kryontól. Hogy kicsoda Kryon, és mit üzen az emberiségnek, arról számos forrásból értesülhetünk. 13 könyve jelent meg eddig, amelyet 25 nyelvre fordítottak már le.  A könyveket Leea magyar olvasók is megismerhették. Emellett Lee a világ szinte minden tájékán élő közvetítéseket is tart, sőt 7 alkalommal az ENSZ-be is meghívták. A két napos szemináriumokon számos olyan új tudásról számol be, amellyel újra, és újra meglepi a hallgatóságát. A mostani idők egyik legfontosabb tudása, az emberi DNS eddig nem ismert részeinek jelentőségéről szól, amelyet már egyre több tudós is felismer. A kvantum fizika felfedezésével időről időre, újabb csodákra láthat rá az ember. Kryon azt mondja, hogy a Föld, és az Emberiség tudata oly mértékben változik, ami szép lassan elhozhatja az oly sokak által vágyott békésebb, és kiegyensúlyozottabb Világot. Lee Carrollal ezekről a kérdésekről is beszélgetünk.

Science Fiction, vagy mindennapi emberi valóság? Aki nem hisz abban, hogy információkat ilyen módon is megkaphatunk, annak is ajánlom ezt a beszélgetést. Hallgassa úgy, mintha egy Science Fiction alkotást hallgatna. Aki pedig már hallott Kryonról, és nem áll tőle messze a spirituális gondolkodás lehetősége, bizonyosan nagy érdeklődéssel hallgatja majd az elkövetkező közel egy órát.

A beszélgetést Verrasztó Annamária tolmácsolja Önöknek.

Köszönet Nagy László Zoltánnak, hogy segített létrehozni ezt a beszélgetést! www.eletaszivekben.hu

Aki az elhangzottak alapján élőben is szívesen hallgatná Lee Carrollt, az a 2014. szeptember 27.-28. Budapesten megrendezésre kerülő rendezvénnyel kapcsolatban a www.firstkryon.hu oldalon talál információkat.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

A beszélgetést Lee Carrollal az alábbi ikonra kattintva hallgathatják meg.

2014.09.17>>>

A Nagy László Zoltánnal készített Merítés adást az alábbi linkre kattintva hallgathatja meg.

2014.08.20>>>