↑ Return to 2013

Oldal nyomtatása

Merítés – 2013.11.27. – Lélek a médiában

merites-150x150

Merítés – Lélek a médiában

December 1.-én, vasárnap XVII. alkalommal kerül megrendezésre a Természetgyógyász Magazin Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja. Adásunk első részében Pulinyi Tamással, a fesztivál egyik főszervezőjével beszélgetünk az ez évi programkínálatról. Emellett megszólal a fesztivál egyik előadója, R. Kárpáti Péter színművész is, aki arra vállalkozott, hogy egy rendkívül érdekes dokumentum-film sorozatot forgat a halálközeli élményekről.

Idén december 10.-én ünnepli 3. születésnapját a Lélek TV. Ebből az alkalomból vendégünk Lendvai Ferenc a Lélek TV vezetője, akivel arról beszélgetünk, milyen hiánypótló szerepet kíván betölteni ez az internetes sajtóorgánum, a médiaszolgáltatók palettáján.

Dr. Csiszár Róbert fogszakorvossal egy sokak által ismert témáról beszélgetünk. Miért érdemes kicseréltetni az amalgám töméseket? Az amalgámban található higany, okozhat-e higanymérgezést? Ha igen, az hogyan hat a szervezetre, és milyen tünetek esetén érdemes higanymérgezésre gyanakodni? A doktor úrral készített, más témát is felölelő teljes beszélgetést, honlapunkon meghallgathatják.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi ikonra kattintva meghallgatható:

2013.11.27>>>

*  *  *

 

Szíves figyelmükbe ajánljuk dr.Csiszár Róberttel a fogászati, és szájüregi betegségek témakörében készült televíziós adást.