↑ Return to 2013

Oldal nyomtatása

Merítés 2013.09.18. – Legyőzni önmagunkat

merites-150x150

Merítés  2013.09.18. – Legyőzni önmagunkat

 

A szeptember 4.-i adásunkban meghívtuk a hallgatókat a Harkányi Szüreti Fesztivál keretében megrendezett I. Nemzetközi 12 órás kerékpármaratonra.    A rendezvényre stábunk is meghívást kapott. Az adás első részében a 12 órás, erőt próbáló versenyről készült összefoglalót hallják.

A reggeli rajtnál néhány indulót kérdeztünk meg a felkészülésről. A 12 órás versenyt Pálos István vezette le. Amint az utolsó kerékpáros is áthaladt a célvonalon, István végre kikapcsolhatta a mikrofonját, de még nem pihenhetett, mert akkor én kérdeztem őt az élményeiről.

A véletlen úgy hozta, hogy Tóth Évával a reggeli rajt előtti percekben beszélgettünk. Éva beváltotta saját kitűzött célját.

Az egyik legtöbb érdeklődőt vonzó látványosság egy gigantikus méretű bogrács volt. A 700 literes, több ember nagyságú gyönyörű alkalmatosságban, szabad tűzön egyszerre 1400 adag étel készült. A szakáccsal beszélgettem.

Az esti sajtótájékoztató után, Imri Sándor polgármester úrral, és a Harkányi Gyógyfürdő vezetőjével, Kesjár János vezérigazgató úrral beszélgettünk a tervekről.

A legutóbbi adásunkban már hallhattak egy riportot Romsics Balázstól, az Angliában elő magyar gyerekek iskolai tapasztalatairól. Most Szinnay Mercedesszel beszélget. Figyelmükbe ajánlom a beszélgetést, mert a gyermeki őszinteség olyan témát is érint, ami elgondolkodtató lehet bármely felnőtt számára.

Szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás, az alábbi ikonra kattintva meghallgatható.

2013.09.18>>>