↑ Return to 2013

Oldal nyomtatása

Merítés – 2013.07.24. – Kihívások

merites-150x150

Merítés – 2013.07.24. – Kihívások  

Jakupcsek Gabriella hosszú időt töltött a kereskedelmi televíziózásban. Néhány éve kicsit visszavonult, mert újra az anyaság töltötte ki a mindennapjait. Nemrégiben a közszolgálati televízió képernyőjén tűnt fel újra. Sokoldalú televíziós személyiség. Karakteres egyéniség, véleménye van, és azt televíziós munkája során is egyértelműen képviseli. Hiteles média szakember. Azon kevés női közszereplő közé tartozik, aki felmerte vállalni, hogy a hivatása mellett nem mond le a női lét egyik csodájáról, az anyaságról sem. Többszörös vállalás ez, hiszen 3 gyermek édesanyja. A vele készült interjúban ezekről a témákról beszélgetünk.

Romsics Balázzsal közel két esztendőt rádióztunk együtt. Balázs tavasszal költözött ki Angliába. A mostani beszélgetésben arról mesél, milyen kint az élet? Mit kell tudnia annak, aki más országban szeretne munkát vállalni?

Tóth Andrea angolt tanít Budapesten. Őt arról kérdeztem, hogyan lehet, miképpen érdemes felkészülni a nyelvtudás területén azoknak, akik külföldre készülnek?

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi ikonra kattintva meghallgatható.

2013.07.24>>>