bokor-balazsBokor Balázs 2012-ben tért haza Los Angelesből, ahol évekig Magyarország főkonzuljaként tevékenykedett. Ottani élményeiről, Az én Hollywoodom címmel. könyvet is írt. A műben Hollywood és Los Angeles magyar vonatkozásait mutatja be. Világhírűvé vált magyar művészek, jeles magyarok, magyar származású hírességek életéről tudhatunk meg többet általa. Most újabb elképesztő vállalkozásba kezdett.

Megalapította a Magyar Hollywood Tanácsot. A civil szervezet azt a célt tűzte ki, hogy feleleveníti, és ápolja a magyar származású, Hollywoodban sikeressé vált magyarok, és magyar származású művészek emlékét. A kezdeményezéshez olyan filmes szakemberek is csatlakoztak, mint Rófusz Ferenc Oscar díjas filmrendező, aki elvállata a civil szervezet alelnöki posztját. Hogy sokkal többről van szó, mint emlékek megőrzéséről, azt a beszélgetésben árulja el.

https://www.facebook.com/Magyar-Hollywood-T%C3%BAra-2016-Projekt-995569240527030/   Az interjú az alábbi nyílra kattintással meghallgatható. 2016.11.20>>>