adás

 

Merítés – Történetről történetre

2016.03.22. kedden 13 órakor a Civil Rádióban (FM98)

     

Vámos Miklós 2012

Vámos Miklós számos könyv szerzője, novellák, színpadi művek, film forgatókönyvek írója, népszerű média személyiség. Önmagát egyszerűen csak prózaíróként említi.  Élvezetes stílusa, humora, eleganciája kiemeli a megszokott keretekből. Televíziós műsoraiban sok-sok részen át fedtek fel érdekes történeteket életükről meghívott vendégei. Ezúttal ő mesél néha már-már kalandos életéről, a zenéhez fűződő kapcsolatáról, a szenvedély és a szerencse szerepéről.

     

 

Komlósi Gábor

A sportújságírók többnyire sokkal kevesebb figyelmet kapnak, mint a sajtó más területén dolgozó újságírók. Komlósi Gábor 2015-ben megjelent könyvében 22 sportújságíróval, többek között Bárdos Andrással, Vitray Tamással, Novotny Zoltánnal, Szujó Zoltánnal, a Prima Primissima díjas Hajdú B. Istvánnal, Gundel Takács Gáborral, Petrovics-Mérei Andreával készült interjút olvashatnak a kötetben a sportrajongók.

Komlósi Gáborral a könyv kapcsán beszélgettünk a sportújságírás kulissza titkairól, a pálya előnyeiről, és persze a nehézségekben rejlő kihívások szépségéről is.  

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

 

 

 


Kiemelt adások

A tartalom a képre kattintva hallgatható meg.

 

 

Partnereink