merites-150x150

Ebben a műsorban két vendégünk van.  Mindketten szereplői voltak a Természetgyógyász Magazin Karácsonyi Fesztiváljának, amelyről december elején mi is beszámoltunk Önöknek. Az adás első felében Müller Péterrel beszélgetünk legújabb könyve kapcsán, amelyet olyan gyorsan elkapkodtak az olvasók, hogy már a második kiadás is elfogyott. Péterrel a férfi, és a nő egyféleképpen megszabott életéről, és talán sorskérdésekről is beszélgetünk.

A műsor második részében egy sokak által ismert fiatalember következik. Kevesen tudják róla, hogy ő is író. Immáron 6 könyve került kiadásra. Azonban az emberek nem erről az oldaláról ismerik elsősorban. Ő a humorával derít mosolyra. Bagi Ivánnal tőle talán szokatlan módon, nagyon komolyan beszélgetünk. Szerettem volna bemutatni a fiatal művészembert. Azt, aki a pódiumon kevésbé látszik, amikor karakterek sora mögé bújik, hogy szórakoztassa, derűre hangolja a nézőket. Szó lesz a könyveiről, a terveiről, az értékrendjéről, és természetesen a karácsonyról is.

Minden kedves hallgatónknak békés, boldog karácsonyi ünnepet, és eredményekben gazdag új esztendőt kívánunk. Köszönjük, hogy egész évben megtiszteltek bennünket a figyelmükkel.

 

Az adás szerkesztő műsorvezetője: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi ikonra kattintva meghallgatható.

2013.12.25>>>


Testimonials

At id ut nunc Nullam Quisque Lorem congue metus volutpat mauris. Nulla. J.Frank
Lacinia justo Donec porttitor Mauris vel risus velit neque Vestibulum fames. F.Thomas
Lacinia justo Donec porttitor. Justo Donec fames. A.Landon