merites-150x150

Merítés

2013.11.27.-én, szerdán 19 órakor a Civil Rádióban (FM98)

Lélek a médiában

December 1.-én, vasárnap XVII. alkalommal kerül megrendezésre a Természetgyógyász Magazin Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja. Adásunk első részében Pulinyi Tamással, a fesztivál egyik főszervezőjével beszélgetünk az ez évi programkínálatról. Emellett megszólal a fesztivál egyik előadója, R. Kárpáti Péter színművész is, aki arra vállalkozott, hogy egy rendkívül érdekes dokumentum-film sorozatot forgat a halálközeli élményekről.

Idén december 10.-én ünnepli 3. születésnapját a Lélek TV. Ebből az alkalomból vendégünk Lendvai Ferenc a Lélek TV vezetője, akivel arról beszélgetünk, milyen hiánypótló szerepet kíván betölteni ez az internetes sajtóorgánum, a médiaszolgáltatók palettáján.

Dr. Csiszár Róbert fogszakorvossal egy sokak által ismert témáról beszélgetünk. Miért érdemes kicseréltetni az amalgám töméseket? Az amalgámban található higany, okozhat-e higanymérgezést? Ha igen, az hogyan hat a szervezetre, és milyen tünetek esetén érdemes higanymérgezésre gyanakodni? A doktor úrral készített, más témát is felölelő teljes beszélgetést, honlapunkon meghallgathatják.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi ikonra kattintva meghallgatható:

2013.11.27>>>


Testimonials

At id ut nunc Nullam Quisque Lorem congue metus volutpat mauris. Nulla. J.Frank
Lacinia justo Donec porttitor Mauris vel risus velit neque Vestibulum fames. F.Thomas
Lacinia justo Donec porttitor. Justo Donec fames. A.Landon