logo-sima  

„Mindenki Karácsonya”

a WestEnd City Center Cinema City mozitermében,

2012. december 14., péntek

12-13.30 óra között

 

Ünnepi ajándék 300 gyermeknek, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattól és partnereitől

 

Budapest, 2012. december 14. - A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen 1990 óta minden évben megtartja a „Mindenki Karácsonya” rendezvényét.

A szervezők ünnepi programmal és ajándékokkal varázsolják szebbé és emlékezetesebbé háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermek karácsonyát. A meghívottak budapesti általános iskolások, gyermek- és anyaotthonban nevelkedő gyerekek, értelmi sérültek, továbbá a családsegítő szolgálatok által kiválasztott gyerekek.

 

A Gyermekmentő Szolgálat ajándékozással egybekötött programjára – a WestEnd City Center és az OTP Bank támogatásával – a bevásárlóközpont Cinema City mozitermében kerül sor december 14-én, 12 órától. A WestEnd City Center megnyitása óta, azaz tizenkét éve áll támogatóként a rendezvény mellé.

 

A meghívott gyerekek közül sokan csak itt, ezen a rendezvényen találkoznak meghitt, karácsonyi hangulattal, és csak itt kapnak ajándékot.

 

A vidám és ünnepi hangulatról a Budapesti Operettszínház gondoskodik a „Musical Mesék” című  előadásával. A darabban fellépnek a Budapesti Operettszínház sztárjai.

A gyerekeket arcfestők szórakoztatják, a Mikulás és a Hópihék édességcsomagokat osztanak ki nekik.

 

Az előadást követően 12.30-tól Szentes Tamás, Budapest főpolgármester-helyettese, Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke és Prosits Attila, a WestEnd City Center ügyvezető igazgatója ajándékozzák meg a gyerekeket.

 

A csomagokat a Gyermekmentő Szolgálat legjelentősebb és egyik legrégebbi támogatója, az OTP Bank, valamint a WestEnd City Center tölti meg ajándékokkal.

 

Köszönettel tartozunk ezen kívül az Animus Kiadónak, a HunGast Management Zrt.-nek, a MARS Magyarország Értékesítő Bt.-nek, a Metropolnak, a Penny Girlnek és a Penny Market Kft.-nek, hogy ajándékukkal szebbé és emlékezetessé teszik a rászoruló gyermekek karácsonyát.

 

 

További információ:

 

Hegedűs Viktória                                                                            Pethő Zsófia

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat                                        Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

Rendezvényszervező                                                                    PR munkatárs

Telefon: +36 1 475 70 12, +36 30 827 31 06                              Telefon: +36 1475 70 27, +36 30 436 37 67

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                             e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

* * *

ngysz_plakat_bw_yellow_1_HIGHCONTRAST