Nagy Navarro Balázst és Szávuly Arankát jelölték alternatív köztársasági elnöknek a Kossuth téren szervezett Tiszta Kezek tüntetésen. A színpadon szót kapott hölgy az október 23-án, a Milla tüntetésen kihirdetett alternatív köztársasági elnök választás kapcsán javasolta a sztrájkoló párost a posztra.

A felszólalásokat Nagy Navarro Balázs, a Televíziósok és Filmkészítők Szakszervezete kezdte. Beszédében hangot adott véleményének, miszerint Magyarországon megszűnt a közszolgálati média. Ha megfosztanak minket a sajtó szabadságától, mi alulról újra felépítjük azt – mondta Nagy Navarro. Hozzátette: az éhségsztrájkkal áttörtük a hallgatás falát.

Több ezren esküdtek fel szombat este a Kossuth téren, a Tiszta Kezek mozgalom által szervezett tüntetésen. A felszólalók között ott volt Fodor Tamás színművész, Tamás Gáspár Miklós filozófus, valamint Dopeman is. Az éles nyelvű rapper élesen fogalmazott a kormány tevékenységét illetően. Beszéde után elhangzott a korábban nagy port kavart dal, melyben az előadó a Himnusz strófáit idézte.