«

»

jún 03

Bejegyzés nyomtatása

Hallgassa meg itt a Civil Rádió FM98 Merítés című 2017-es adásait

hang-icon

Válogasson a Merítés adásaiból! A nyilakra kattintva rögtön meg is hallgathatja a műsort.  

(A lejátszáshoz flash player böngésző-beépülő alkalmazás szükséges.)

 

 

 

 

 

Merítés – Értékteremtők – 2017.01.10.

A verseny a műsorok nézettségéért, egészen új megoldásokat igényel! A hírszolgáltatási és szórakoztató programok iránti kereslet mára már teljesen más szemléletet kíván, mint akár 2-3 évtizeddel ezelőtt. A minőségi közszolgálatról, a hagyományos értelemben vett értékmegőrzésről, és akár rétegműsorok elérésének biztosításáról ma sem mondhat le a közszolgálati televízió. Ezért tematikus csatornák sorával áll a nézők rendelkezésére. Az M5 tavaly szeptemberben kezdte meg működését. Dér Ágnes csatornaigazgatóval, a célkitűzésekről, trendekről és a kezdeti tapasztalatokról beszélgetünk.

http://mek.oszk.hu/02100/02185/html/516.html

 

Az internetnek köszönhetően, a nyomtatott sajtó és a könyvkiadás is kénytelen volt figyelembe venni az olvasási szokások átalakulását. A metrón, villamoson, trolin újság helyett az emberek többsége, ma már inkább okos telefonon böngészi az internes portálok híreit, zenét hallgat, és egyre többen tartanak nyomtatott könyv helyett, E-könyvolvasót a kezükben. Mindez nagymértékben rendezte át a magyar könyvkiadás palettáját. M. Nagy Miklóst, az Európa Könyvkiadó igazgatóját a magyarországi könyvkiadás helyzetéről kérdeztük.

http://www.europakiado.hu/

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintással meghallgatható.

2017.01.10>>>

•      •      •

 

Merítés – Gazdasági értékteremtők – 2017.01.24.

Debrecen és Brno között testvérvárosi megállapodás született. Petr Vokrál, Brno polgármestere és Papp László, Debrecen polgármestere ünnepi keretek között írta alá a megállapodást. Az együttműködés perspektíváiról kérdeztük Debrecen polgármesterét.

http://www.debrecen.hu/

Ladislav Lukács az üzem tulajdonosa árulja el a titkot. Az interjút Lukács László tolmácsolja a hallgatóknak.

http://www.velickybombardak.cz/index.php/2014-06-28-11-01-25

Petrányi Piroskával, a cég egyik alapítójával arról beszélgettünk, mik a családi vállalkozásokban rejlő buktatók és hogyan fér bele a női, anyai szerep felvállalása az elfoglalt cégvezető mindennapjaiba.

http://www.fordpetranyi.hu/

Lőrincz Kálmán, a Házat–Hazát Alapítvány elnöke. Feleségével, dr. Máthé Gizellával, hosszú évtizedek óta gyermekváró otthonokat építenek fiataloknak. A Fodor család, a Vojnovich-Huszár Villa tulajdonosai és a Spanyolországban élő Farkas Endre, nemzetközi kapcsolatok szakértője is az ügy mellé állt. Fodor Péterrel, Fodor Tamással és Farkas Endrével, a jótékonyság fontosságáról beszélgettünk.

http://www.hazathazat.hu/hu/sikerek

 szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintással meghallgatható.

2017.01.24>>>

•      •      •

 

Merítés – Akire a Gondviselés vigyáz… – 2017.02.07. 

Piroch Gábor kaszkadőr, elképesztő kitartással és elhivatottsággal haladt előre a munkában. Ma már sok világsztár életét óvja kaszkadőr szakértőként. Azt meséli, hosszú volt az út Budapesttől Hollywood csillogásáig. És bizonyára nem sokan vannak a világon, akik 50 évesen is nekiindulnak a világ filmes középpontját meghódítani. Neki sikerült. A Merítésnek adott interjúban, a sztárvilág és a kaszkadőr élet rejtelmeibe is betekintést enged.

https://www.youtube.com/watch?v=V85b2FiJBa0

 

Ahogy az előző percekben Piroch Gábortól hallhattuk, voltak olyan éles helyzetek az életében, amikor talán a Gondviselés óvta meg a nagyobb bajtól. Müller Péter: Gondviselés című könyvéről 2009-ben beszélgettünk a szerzővel. A diskurzusban számos érdekes szempont rajzolódik ki sorskérdésekről, és az emberi kapcsolatokról.

https://www.libri.hu/konyv/muller_peter.gondviseles.html

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintással meghallgatható.

2017.02.07>>>

•      •      •

 

Merítés – Társadalmi felelősségvállalás – 2017.02.21.

A társadalmi felelősségvállalás ma már nagyon sok szinten jelenik meg, változatos formákban elérve a különböző rétegeket. Koch Mária, az ASR Next kommunikációs vezetője. Arról beszélgettünk, hogy a marketing és PR törekvések, mennyire formálják a cégek CSR tevékenységét.

Szabó Istvánnal, a KPMG Tanácsadó KFT menedzserével beszélgettünk a CSR és a Társadalmi Befektetések jelentőségéről és a gyakorlati tapasztalatokról.

Kürti Sándor elnök úrral akkor arról beszélgettünk, miért tartja fontosnak, hogy a cége jelen legyen a társadalmi felelősségvállalásban. Érdemes a beszélgetést több, mint 4 év távlatából visszahallgatni.

Szász Lula nagymértékben járult hozzá, hogy Szász Endre zsenialitását, művészi tehetségét világszínvonalon mutathassák be.  A nemzetközi elismertséggel pedig, hozzájáruljanak Magyarország hírnevéhez is.  Feleségeként egyéni karrierjét feladva, egyfajta menedzseri szerepet vállalt fel, és evvel saját életét gyökeresen átalakította. A vele készült beszélgetés egyfajta korrajz Magyarország 20. századi történetéből.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.02.21>>>

•      •      •

 

Merítés – Globális felelősségvállalás – 2017.03.07. 

Juraj Chmiel a Cseh Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, komoly utat járt be, nem kis rizikót is vállalva egy-egy feladat során. A Nagykövet Úrral arról beszélgettünk, hogy mi a legnagyobb kihívás a diplomácia területén, ha a társadalmi és globális felelősségvállalás oldaláról közelítjük meg a kérdést.

Dr. Steier József rendkívüli adottságokkal rendelkező innovációs szakember, elképesztő eredményeket ért el a sivatag zöldítésének programjában. A Zöld Technológiák az EU-ban és a Mediterrán térségben nemzetközi találkozó előadójaként, Budapesten mutatta be a marokkói példát a résztvevőknek. A Föld globális folyamatairól, és a nemzetközi viszonylatban is elkerülhetetlen konszenzusos együttműködések lehetőségeiről beszélgettünk.

Koch Mária, az ASR Next kommunikációs vezetője, az elmúlt adásban már bevezette a hallgatókat a CSR, a vállalati felelősségvállalás fogalmi endszerébe. A mai adásban arról beszélgetünk, hogy a CSR és a munkavállaló kontextusa milyen eredményeket hozhat a munkaválla oldaláról? Hogyan alakíthatja egy CSR tevékenység át a lojalitás fogalmát?

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintással meghallgatható.

2017.03.07>>>

•      •      •

 

Merítés – Közgondolkodók – 2017.03.21. 

A Magyar Everest Expedíció Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók, trekking túrára hívták Száraz Dénes színművészt, Lilut, az RTL Klub műsorvezetőjét, Geszti Péter producer-előadót, Badár Sándor humoristát. A csapat tagja még Szalay Balázs és Bunkóczi László autóversenyzők. A trekking túra célja, hogy az ismert celebek felhívják a figyelmet a természet szépségére. Száraz Dénes egy régi álmát váltja valóra a túrának köszönhetően. Erről beszélgettünk a művésszel.

Az önkéntes szerepvállalás társadalomformáló erejéről beszélgettünk dr. Füzér Katalin szociológussal, a PTE Szociológia Tanszékének egyetemi adjunktusával. Megtudjuk, mit nyer az egyén, és mit nyer egy település közössége az önkéntesség által? Milyen településfejlesztési hatásai vannak, és milyen határai legyenek az önkéntességnek társadalmi befektetés, és a társadalmi tőke szempontjait is szem előtt tartva?

Koch Mária, az ASR Next kommunikációs vezetőjével folytatjuk a CSR, a vállalati felelősségvállalásról megkezdett sorozatunkat. A CSR típusaiba kapunk ma betekintést. Milyen formákat választhat egy cég, ha hatékonyan szeretné megvalósítani a segítségnyújtást, amiben a munkavállalói önkéntes szerepvállalással vesznek részt.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.03.21>>>

•      •      •

 

Merítés – Világkép formálók – 2017.04.04.

A budapesti Osztrák Intézet olyan hölgyek életét és munkáját mutatja be, akik valamilyen formában máig érvényes eredményeket értek el. Lehoczkyné Gál Erika igazgató néhány példát is megemlít, akik nem csupán személyes sikerre vitték vállalkozásukat, hanem nekik köszönhetően a nők mai elfogadottsága, akár a tanuláshoz való joga immár természetes.

https://www.budapest.oesterreichinstitut.hu/?gclid=CMOskKjah9MCFYWRGwodlJgBWw

Koch Mária, az ASR Next kommunikációs vezetőjével a munkavállalói oldalt járjuk körbe. Miért hasznos a munkavállaló részéről a CSR tevékenységben való részvétel? Vannak-e olyan esetek, amikor valaki visszautasíthatja a részvételt, a cége CSR tevékenységét illetően?

Tanka László, a Panoráma Világklub alapítója és elnöke. Az idei, immáron 7. Magyar Világtalálkozó eseményeiről beszélgettünk. A világ talán legnagyobb magyar civil szervezete 5 kontinensen, 93 országban, 216 társklubbal van jelen. Arról is beszélgettünk, hogy lehet összefogni és működtetni egy ekkora szervezetet.

http://www.vilagklub.hu/home?subSiteId=1

Martin Imre saját magáról csak annyit mond, ő vendéglős. 36 éves szakmai múlt áll a Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház vezetője mögött, akitől azt kérdeztük, hogy mitől jó a vendéglátás? Hol tart ez a szakma?

http://ferdinandsorhaz.hu/content.php?pagename=Toertenetek

 

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.04.04>>>

•      •      •

 

Merítés – Felelősséget vállalók – 2017.04.18.

Koch Mária, az ASR Next kommunikációs vezetőjével egy konkrét CSR esemény megszervezésének folyamatain keresztül, szinte lépésről-lépésre ismerjük meg azokat az aspektusokat, amely alapján egy jól megtervezett CSR tevékenység, valóban a társadalmi felelősségvállalás, közösen gondolkodni tudás mezsgyéjén hoz létre értéket.

A prevenció és a rekreáció is tudatos kell legyen egy cégen belül,  hiszen az is a felelősségvállalás egyik formája, amikor a munkaadó és a munkavállaló egészségi állapota a tét. Holl Tamás jógaoktató, masszőrrel arról beszélgettünk, hogy a feszültségoldásnak ez a formája milyen szerepet játszhat például egy leterhelt, magas stressz faktorú embernél.

Zoi Florosz nemzetközi karriert épített. Ha azt mondjuk újratervezés, akkor egészen bizonyos, hogy Zoi dobogós helyen van az ebben a versenyszámban. Hogy mi mindenre elég ez a mai körülmények közt briliánst érő kompetencia? Azt az interjúból tudhatják meg a hallgatók. Ajánlom figyelmükbe!

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.04.18>>>

•      •      •

 

Merítés – Amikor a másik a fontos – 2017.05.02.

Dr. Büki György gyermek-neurológus jó pár évvel ezelőtt csatlakozott a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkájához. A beszélgetés során nem csak a határon túli magyar gyermekekért végzett munkájukat mutatja be. Arról is beszélgetünk, hogy az életmóddal és a táplálkozással, hogyan lehet segíteni a hiperaktív gyermekeknek.

Május 5. az Esélyegyenlőség Napja. A társadalmi felelősségvállalás jegyében, az ASR Next nagyszabású eseményt készített elő, amelynek keretében a Budaőrsi Bevásárló Központ parkolójában, az esélyegyenlőség fontosságára hívják fel a figyelmet. Paralimpikonok, gyerekek és a támogató cégek munkatársai mérik össze az erejüket sportos játékokban mindazokkal, akik szívesen csatlakoznak a kezdeményezéshez.Koch Mária kommunikációs vezetővel, a program megvalósításáról és a CSR, a vállalati felelősségvállalás társadalmi súlypontjairól beszélgetünk.A szombati esemény sem jöhetett volna létre, ha nem lettek volna olyan cégek, akik fontosnak tartották a személyes részvételt.

Bócsi Rita, az Auchan foglalkoztatást támogató Humán erőforrás vezetőjével arról beszélgetünk, hogy a mindennapi munkában hogyan jelenik meg a vállalati felelősségvállalás és az esélyegyenlőség?

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.05.02>>>

•      •      •

 

Merítés – Felelősséget vállalók – 2017.05.16.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat minden évben nagyszabású gyermeknapi programmal örvendeztetik meg a családokat. Támogatók és résztvevők sora állt a kezdeményezés mellé, akik mindannyian térítésmentesen valósítják meg, ezt a gyermekeknek szóló igazi ünnepet, május 27. és 28.-án. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat sajtóreferense, Pethő Zsófia és Wendler Baross Judit rendezvényszervező mesél erről a fergeteges 2 napos rendezvényről.

Bokor Balázs tavaly ősszel hozta létre a Magyar Hollywood Tanácsot. Májusban Szegeden Zsigmond Vilmos Filmfesztivállal, júniusban pedig Zsigmond Vilmos operatőr alkotótáborral járulnak hozzá a magyar filmalkotás utánpótlás neveléséhez. A két esemény összefüggéseiről beszélgettünk.

Koch Mária az ASR Next kommunikációs vezetője ezúttal abba avatja be a hallgatókat, hogy mi a különbség a direkt reklám és a CSR alkalmazási lehetőségei között. Milyen alappillérekre támaszkodik egy jó cég felelősségvállalási és kommunikációs programja.

Gergely Róbert színészként és énekesként is népszerű művész magánszínháza, minden évben remek előadásokkal szórakoztatja a közönséget. Arról beszélgetünk, miért tartja fontosnak a szabadságot és mennyi mindent kell tudnia annak, aki magánszínház működtetésére vállalkozik Magyarországon.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.05.16>>>

•      •      •

 

Merítés – Bevállalósok – 2017.05.30.

Monoszlai Ágnes szauna mesterrel arról beszélgetünk, miért ajánlják azt, hogy ahol ez lehetséges, ott a fürdőruhát hagyják az öltözőben, és anélkül üljenek be a szaunába. Érdemes meghallgatni, mi áll ennek a nézőpontnak a hátterében.

Zoi Florosz New Yorkban tanulta a mesterséget, 20 évet élt Amerikában. Sokat tud a show business világáról. Mit jelent a show világában a kudarctűrés? A beszélgetésből nagyon sokat tanulhatnak azok is, akik nem készülnek Amerikába.

Mérhető-e a CSR eredményessége? És ha igen, milyen információval szolgál egy vezetőnek a mérési eredmény? Pálfi Attila az ASR Next szakmai igazgatója segít feltárni az összefüggéseket.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.05.30.>>>

•      •      •

 

Merítés – Sorsfordítók – 2017.06.13.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat számtalan módon segít a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Azonban azt a nagyszabású munkát, amelyet 27 éve végeznek Magyarországon, nem tudnák véghezvinni komoly támogatások nélkül. Gáspár Bence az OTP Bank Kommunikációs és Társadalmi Kapcsolatok Főosztályának vezetője és Sztipichné Kozári Edina a Mercedes-Benz marketing és PR vezetője avat be bennünket abba, hogy miért tartják fontosnak a több évtizeddel ezelőtt létrejött, és máig is tartó, hosszú távú együttműködést.

Pálfi Attila az ASR Next szakmai igazgatója feltárja az összefüggéseket, hogy milyen szervezetfejlesztési területeken lehet a CSR eseményeken keresztül fontos információkhoz jutni, ha stratégiai döntés a tét.

Különös életutak mögött legtöbbször különleges családi történetek húzódnak meg. Eszterhai Katalin élete jól példázza ezt.  A Kanadában élő, nemzetközi sikereket elért producer azonban koránt sem élt mindig csillogásban. Az Alexandra Kiadó az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg Katalin második könyvét melynek címe, Majdnem Esterházy. Nem csak arról beszélgetünk, hogyan alakult a család sorsa. Azt is elárulja nekünk, hogy mennyi erőt meríthet valaki egy nehéz sorsból ahhoz, hogy a porból a csillagokig emelkedjen, ahogy azt a könyv alcíme mutatja

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.06.13>>>

 

•      •      •

Merítés – Nyár van! – 2017.06.27.

A CSR, a vállalati felelősségvállalás ma már általánosan elfogadott. Ki lehet próbálni a módszereket alkalmazás előtt, vagy zsákbamacskát vesz a cég? Erről beszélgetünk CSR sorozatunkban. Koch Mária, az ASR Next kommunikációs vezetője tárja fel a lehetőségeket.

A Kékszalag vitorlásverseny idei futam július 6.-án startol el.  Holczhauser András a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára arról mesél, miért érdemes kilátogatni erre a nagyszabású eseményre. Kollár Lajos a Magyar Vitorlás Szövetség elnöke a tradíciókról és az innováció fontosságáról mesél. Mennyit változott a verseny az elmúlt, közel fél évszázad során?

Hirschler Ludovika imádja a vitorlázást. Ludovika kivételesen jó helyzetből startolt, hiszen az egész család vitorlázik, sőt mind a hatan számos hazai és nemzetközi versenyen jó helyezést értek el. Ludovika megosztja velünk a legkülönlegesebb pillanatok történetét.

Fluck Réka  a Magyar Vitorlás Szövetség sportszakmai referense. Roppant szervezőmunka, nagy kitartás és szakértelem kell ahhoz, hogy több száz versenyző és kísérőik zökkenőmentesen vehessenek részt a futamban. http://www.kekszalag.hu/kekszalagrol/magyar-vitorlas-szovetseg/

Nemrég ért véget a X. Cseh Sörfesztivál. Martin Imre a sörfesztivál főszervezője a Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház vezetője, néhány titokba beavatja a hallgatókat. A gasztronómia milyen élvezeteket nyújthat? http://www.ferdinandsorhaz.hu/

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.06.27>>>

 

 

•      •      •

Merítés – Versenyszellem – 2017.07.11.

Július 5.-én ott voltunk a Kékpántlika rajtjánál, ahol a vitorlás utánpótlás fiatal versenyzői mérték össze az erejüket. A Balatoni Hajózási Sport Egyesület klubigazgatója, Borbély Ferenc  arról mesél, miért fontos az utánpótlásra figyelni?   http://www.hunsail.hu/go-boating

Kállay András, az Erste Prémium, World és Private Banking igazgatójával a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj díjátadó ünnepségét követően beszélgettünk. Arról  beszélgetünk, mennyi mindenen múlik a siker és mit jelent a Bank számára a társadalmi felelősségvállalás.

http://www.kekszalag.hu/hirek/veget-ert-a-49-kekszalag-erste-world-nagydij/

Az OTP Fáy András Alapítvány oktatás szakmai igazgatója, Gróf Henrik Balázs abba a folyamatba avatja be a hallgatókat, hogy milyen elhivatott munkának köszönhetően sikerül évente húszezer gyermeket bevonni, a náluk folyó képzési modellbe, amelynek célja többek között a pénzügyi tudatosságra való nevelés.   http://www.otpfayalapitvany.hu/okkozpont

Pálfi Attila az ASR Next szakmai igazgatója a humánerőforrás fejlesztés szerepéről, az előremutató vezetői hozzáállásról és a CSR események hatásáról beszél szervezetfejlesztési törekvések tükrében.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.07.11>>>

•      •      •

 

Merítés – Egy magyar talentum  – Dévény Annára emlékezünk – 2017.07.25. 

A mai adással a 2017. június 26.-án elhunyt Dévény Annára emlékezünk.

Dévény Anna Alapítvány, és maga Dévény Anna és tanítványainak, követőinek köszönhetően ma is kisgyermekek tucatjai juthatnak hozzá az egészségüket visszaadni képes kezelésekhez.

Dévény Anna nevéhez nem csupán a speciális manuális technika – Gimnasztika Módszer fűződik, amelynek köszönhetően számos gyermek kaphatja vissza az egészséges élet lehetőségét. Emellett az általa kidolgozott speciális testképző gimnasztikával a testből kihozható maximum technikájával a legmagasabb szintű mozgásművészetet érik el, amellyel 3 szinten képesek hatni. Sérülés, vagy betegség utáni rehabilitációt követően érhető el kiváló eredmény.  Hasznos a prevencióban, az egészséges testtudatosság kialakításában is. És figyelemre méltó hatás tapasztalható a művészeknél, a kiemelkedő művészi teljesítményben.

http://www.deveny.hu/

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.07.25>>>

•      •      •

 

Merítés – Best of – 2017.08.08.

Néha érdemes felidézni korábbi beszélgetéseket. A 2017. februári Merítésben Piroch Gábor kaszkadőrrel és Müller Péter íróval a Gondviselés szerepéről beszélgettünk.

Nem sokan vannak a világon, akik 50 évesen nekiindulnak a világ filmes középpontját meghódítani. Piroch Gábornak sikerült. A Merítésnek adott interjúban, a sztárvilág és a kaszkadőr élet rejtelmeibe is betekintést enged.

https://www.youtube.com/watch?v=V85b2FiJBa0

Müller Péter: Gondviselés című könyvéről 2009-ben beszélgettünk a szerzővel. A diskurzusban számos érdekes szempont rajzolódik ki sorskérdésekről, és az emberi kapcsolatokról.

https://www.libri.hu/konyv/muller_peter.gondviseles.html

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.08.08>>>

•      •      •

 

Merítés – Indián nyár – 2017.08.21.

A nyár a fesztiválok ideje. Azonban a szeptember is szolgál még meglepetéssel. A júniusi Everness Fesztivál folytatásaként, Alsóőrs ismét megnyitja kapuit az önismeret és tudatosság útját választók előtt. Klein Csaba fesztiváligazgató avat be bennünket a fesztiválszervezés titkaiba.

http://www.everness.hu/hu

Az Esterházy Közösségi Tér megnyitásával Bujákon egy komplex, interaktív tárlatot hoztak létre. Az érték- és hagyományőrzés mellett, a kortárs művészet is helyet kap. Farkas Károly projektmenedzsertől azt kérdeztük, hogyan tudták kamatoztatni a pályázaton nyert jelentős összeget?

http://bujakutazas.hu/esterhazy-kozossegi-ter/

Dr.Steier József  Afrika szenvedélyes, és elhivatott szerelmese. Egész életét arra tette, hogy gazdasági eszközökkel, tudással, kapcsolatokkal, innovációval, megváltoztassa Afrika lehetőségeit. Többek között nem kisebb vállalkozásba fogva, mint a sivatag zöldítése. A beszélgetésben ennél sokkal több, valóban meghökkentő, már-már kalandba illő részletbe is beavatja a hallgatókat.

szerkesztő-műsorvezető: Csaba Beatrix

Az adás az alábbi nyílra kattintva meghallgatható.

2017.08.22>>

•      •      •