«

»

Már 17

Bejegyzés nyomtatása

Készíts reklámfotót az Ökoszolgálatnak! Pályázat zöld vírushirdetéshez fotók elkészítésére

 

okoszolgalat

AZ Ökoszolgálat Alapítvány március 6-tól április 10-ig tartó Öko háztartás tréning programjához kapcsolódó pályázatot hirdet vírus reklámfotók elkészítésére, melyeket a környezettudatos életmódot népszerűsítő kampányában használ fel. A pályázatra bárki jelentkezhet akár több fotó beküldésével is. A beérkezett fotókból a szakmai zsűri és az Ökoszolgálat Facebook rajongói közösen választják ki a legjobb hat alkotást. A legjobb 6 fotó készítői a nyilvánosságon túl pénzdíjat is kapnak. 

Inspirációként nézd meg vírus kampányunk már elkészült darabjait http://okoszolgalat.hu/fooldal/ és ez alapján készítsd el saját meghökkentő, elgondolkodtató reklámfotódat, melyből mi elkészítjük a hirdetést.

A hirdetés állandó szövege: „Zöld megoldásokat keresel? Tudunk ennél jobbat is!”

Cél, hogy a hirdetések a mieinkhez hasonlóan viccesen túlzó, extrém zöld megoldásokat mutassanak be a mindennapi életből azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a változtatás fontosságára és persze az Ökoszolgálat tevékenységére.

A képeket jpg formátumban várjuk az okosz@okoszolgálat.hu e-mail címre. A levél tárgyába írd be, hogy „zöld vírus reklám” és add meg neved, telefonszámod, e-mail címed.

Beküldési határidő: 2014. április 1.

Díjazás:

A 6 legjobb kép alkotói 8-8.000 Ft-os Zöld Zug vásárlási utalványt kapnak ,valamint a képeikből készült hirdetéseket on-line terjesztjük. A zsűri tagjai: Szabó Gyula az Ökoszolgálat, Bihari László és Csörgits Hunor a Zöld Pók Alapítvány részéről.

Az Ökoszolgálat Facebook oldalán (https://www.facebook.com/pages/Ökoszolgálat/) 2014. április 15-ig lehet szavazni a beérkezett alkotásokra.

 

 

A program támogatója a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programja.

 

További információ:

Szabó Gyula igazgató, tel.: 36 70 432 4578, szabo.gyula@okoszolgalat.hu

 

A pályázati anyag megtekintéséhez kattintson az alábbi képre!

okopalyazat