«

»

jan 21

Bejegyzés nyomtatása

S.O.S. Civil Rádió!

Kedves Minden Barátom, Ismerősöm, Ismeretlen Támogató!

 

CR

A segítségedet szeretnénk kérni. Elindítottunk egy weboldalt, amely segélykiálltás, hogy a Civil Rádió, és az általa képviselt értékrend megmaradhasson. Mert veszélyben van! Alapvetően egy támogatói oldalt hoztunk létre.

Minden információt erre az oldalra tettünk fel – sos.civilradio.org . A helyzetünk rövid összefoglalását, és azt, hogy szerintünk miért fontos a Civil Rádió acivilek, a társadalom számára, miért nem szabad, hogy elhallgasson…

Arra szeretnénk kérni, hogy ismerőseid, barátaid körében hívd fel a figyelmet a helyzetünkre. Szólj, írj nekik, s kérd meg őket is, hogy a weboldalunkat, üzenetünket Ők is minél több emberhez jutassák el. Abban bízunk, hogy létrejön egy összefogás ebben az országban, amely nem hagyja, hogy a Civil Rádió elhallgasson!

A Civil Rádiót önkéntesek csinálják. Megérdemlik hogy a több, mint másfél évtizede belefektetett személyes idejük, tudásuk, a társadalomért, a civilekért cégzett önzetlen munkájuk, legalább ez által az összefogás által ne maradjon hiábavaló.

Mindenkire számítunk, mert MINDENKI számít!

Köszönettel: Csaba Beatrix
szerkesztő-műsorvezető
Merítés
Civil Rádió

sos.civilradio.org